06.jpg 01.jpg 04.jpg 09.jpg 99.jpg 05.jpg 07.jpg 10.jpg 03.jpg 02.jpg 08.jpg

  "De eerste authentieke Pilates-studio

  in Oost-Vlaanderen"


CCPilates op:

  Foto's: Bart Van Leuven / Frédérique Debras

Locatie

Brugsesteenweg 585 - 9030 Mariakerke (Gent) - België

     Postadres: Krekelstraat 47, 9840 Zevergem (De Pinte), België

GSM: +32 (0)495/20.91.43Scan deze QR-code met je smartfone of tablet en sla zo onze contactgegevens op.

info@ccpilates.be
www.ccpilates.be 

Routebeschrijving

Vanuit Antwerpen:
E17, hou bij de verkeerswisselaar Destelbergen rechts aan naar de R4 richting Brussel - Eeklo - E40. Voeg in op de R4 en volg deze ongeveer 8 km, neem vervolgens afrit nummer 7 richting Eeklo en voeg terug in op een ander deel van de R4 richting Drongen, afrit Vinderhoute. Links volgen tot aan kasteel, daar rechts afslaan en volgen tot aan de rotonde. Recht oversteken en de kerk rechts laten. Dan links meedraaien na de kerk en tot einde rijden. Rechts afslaan en 200m verder op de rechter kant.

Vanuit Kortrijk:
E17, neem na de verkeerswisselaar van Zwijnaarde de afrit U.Z. Gent - Gent Centrum, dan links (andere kant dan deze voor het U.Z.), volg deze weg en neem aan het einde de R4 richting Drongen, afrit Vinderhoute. Links volgen tot aan kasteel, daar rechts afslaan en volgen tot aan de rotonde. Recht oversteken en de kerk rechts laten. Dan links meedraaien na de kerk en tot einde rijden. Rechts afslaan en 200m verder op de rechter kant.

Vanuit Brussel:
E40, afrit Merelbeke, volg richting R4, neem de R4 richting Drongen, afrit Vinderhoute. Links volgen tot aan kasteel, daar rechts afslaan en volgen tot aan de rotonde. Recht oversteken en de kerk rechts laten. Dan links meedraaien na de kerk en tot einde rijden. Rechts afslaan en 200m verder op de rechter kant.

Vanuit Oostende:
E40, afrit Drongen, dan links richting Gent, dit is de N466 (Baarledorpstraat/Deinsesteenweg), neem net over de vaart (aan de watersportbaan) de R4 richting Eeklo, afrit Vinderhoute. Links volgen tot aan kasteel, daar rechts afslaan en volgen tot aan de rotonde. Recht oversteken en de kerk rechts laten. Dan links meedraaien na de kerk en tot einde rijden. Rechts afslaan en 200m verder op de rechter kant.

Openbaar vervoer

In de directe nabijheid van de studio bevinden zich verschillende bushaltes (Mariakerke Post - 210m, Mariakerke Kerk - 400m en Mariakerke Claeysplein - 160m) met aansluiting op onderstaande buslijnen :

  • 69 : Gent Sint Pieters/Zuid - Waarschoot Hoekje Kerk - Eeklo
  • 3 : Gentbrugge Braemkasteel - Mariakerke Post
  • 6 : Gent Watersportbaan - Mariakerke Post
  • 9 : Gentbrugge Groeningewijk - Mariakerke Driesdreef
  • 160 : Belbus Zomergem - Lovendegem - Waarschoot

Vanuit Gent centrum is buslijn 3 meestal de beste keuze. Voor informatie over uurregelingen kan U terecht op de website van De Lijn via volgende link : http://reisinfo